добре дошли в моя уеб сайт

Characters

Това е Никол тя е една от слугините на принцовете (лична на Хари и Найл), но е израснала с тях. Има ...Това е Никол тя е една от слугините на принцовете (лична на Хари и Найл), но е израснала с тях. Има руса и чуплива коса, сини очи като морето и прекрасна усмивка :) . Тя е на 18 години.
Принц Хари има кафява къдрава коса и зелени очи. Той е най-малкия от братята си, на 19 години. ...Принц Хари има кафява къдрава коса и зелени очи. Той е най-малкия от братята си, на 19 години. Обича да е сред приятели и винаги е мил и много желан!
Крал Луи е строг и винаги спазва законите на баща си. Има сини очи и кафява коса. Обича компанията ...Крал Луи е строг и винаги спазва законите на баща си. Има сини очи и кафява коса. Обича компанията на жените и е на 22 години.
Елинор е най-добрата приятелка на Никол и тя като нея е израснала с принцовете. Слугиня е на ...Елинор е най-добрата приятелка на Никол и тя като нея е израснала с принцовете. Слугиня е на принцовете (главно на Луи,Лиъм и Зейн). Косата  и е дълга и  на цвят кафява, очите и са също кафяви на 20 години е.
Найл е принц, който е много желан, защото той си няма приятелка. Сини очи и руса коса точно като ...Найл е принц, който е много желан, защото той си няма приятелка. Сини очи и руса коса точно като ангел за принцесите. Той е на 20 години.
Деми е най-добрата магьосницата ( имам на предвид, че прави отвари от билки ) в кралството. ...Деми е най-добрата магьосницата ( имам на предвид, че прави отвари от билки ) в кралството. Червената и коса  и кафявите и очи са омайващи. Тя е на 19 години и няма много приятели, но скоро това ще се промени.
Лиам е много мил и винаги готов да помогне и изпълнява заповедите на брат си. Очите и косата му са кафяви. Той е на 20 години и си има прекрасна приятелка-принцеса.
Даниел е приятелката на принц Лиам. Тя е красива и е на 21 години, винаги  е била мила към слугите ...Даниел е приятелката на принц Лиам. Тя е красива и е на 21 години, винаги  е била мила към слугите и приятелите си. Тя живее в двореца на Една Посока.
Зейн е дясната ръка на брат си. На 21 години е и си има много хубава приятелка.Зейн е дясната ръка на брат си. На 21 години е и си има много хубава приятелка.
Пери е принцеса, и е приятелката на Зейн. Живее със сестрите си в собствения им замък, има руса ...Пери е принцеса, и е приятелката на Зейн. Живее със сестрите си в собствения им замък, има руса коса, придружена със сини очи. Малко е надменна, но с времето това се променя. На 19 години е.
Принцеса Джейд е сестра на Пери. Червенокоса, мила и красива.Принцеса Джейд е сестра на Пери. Червенокоса, мила и красива.
Принцеса Лий-Ан е красавица, също сестра на Пери.
Сестрата на Пери, Джеси си пада малко бунтарка, въпреки че е принцеса и хубавица.Сестрата на Пери, Джеси си пада малко бунтарка, въпреки че е принцеса и хубавица.
Уеб сайт в alle.bg